De redactie bestaat grotendeels uit ondernemers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. We stellen ze even voor!

bart-dalenbergBart Dalenberg
Grafische Vormgeving

Bart Dalenberg is een van de twee grondleggers van HeilooPlus. Al meer dan 15 jaar is Bart eigenaar van Grafisch Bureau Bart Dalenberg, specialist in grafische vormgeving. Bij HeilooPlus zwaait hij de scepter over de vormgeving en inhoud van het blad.

iwan-bronkhorstIwan Bronkhorst
Fotografie, marketing & eindredactie

Al vele jaren fotografeert Iwan in binnen- en buitenland en heeft in het WBC in 2014 een fotostudio geopend. Als mede-oprichter van HeilooPlus is hij verantwoordelijk voor de fotografie, eindredactie, marketing en de ontwikkeling van de HeilooPlus website.

lotte-van-steegLotte van Steeg
Eindredactie

Lotte is docent Spaans in haar eigen talenschool Español Profesional en geeft zij Nederlands aan anderstaligen op Hogeschool Inholland. Omdat ze een echte ‘taalfreak’ is, heeft ze samen met Iwan de eindredactie van HeilooPlus op zich genomen.

frank-wargerFrank Warger
Grafisch Vormgever

Als grafisch vormgever is hij verantwoordelijk voor logo en huisstijl van HeilooPlus. Niet alleen heeft Frank een kritisch oog op grafisch vlak maar horen we ook graag zijn mening over alle andere zaken.

birgitte-oortwijnBirgitte Oortwijn
Redactie

Birgitte houdt van communiceren. En dat doet ze al ruim twee jaar vanuit haar eigen bedrijf InCommpany. Geboren en getogen in het hoge noorden, maar inmiddels al diepgeworteld in de Heilooër samenleving komt Birgitte het HeilooPlus-team versterken vanaf heden. Samen met Lotte en Iwan zal zij de eindredactie vormen en zo de kwaliteit van ons blad waarborgen!  

marije-smitMarije Smit
Redactie

Van commerciële tekst tot het afnemen van interviews, met Marije als redacteur in het HeilooPlus team kunnen we alle kanten op! Naast haar werk als journalist voor haar bedrijf Schrijfster.com, schrijft ze ook diverse blogs en reviews op gebied van kinderen, beauty & lifestyle. Die diversiteit geeft haar de energie om met veel plezier aan de slag te gaan voor HeilooPlus.

lucia-admiraalLucia Admiraal
Redactie Kunst & Cultuur

Lucia heeft in het jaar 2004 het roer volledig omgegooid en een nieuwe carrière gestart in de beeldende kunst. Sinds 2013 is zij gevestigd in het Rijksmonument “de Hutkoffer”, waar kunst en cultuur samenkomen. Als redactrice Kunst & Cultuur is Lucia bij HeilooPlus het altijd stralende middelpunt van alles wat Heiloo op dit vlak te bieden heeft!

rob-vd-walRob van der Wal
Columnist

Rob van der Wal kent Heiloo en Heiloo kent Rob van der Wal. Want als er één iemand is die zich inspant voor alles wat zich afspeelt binnen onze gemeente dan is het Rob wel. En daarom zijn wij bijzonder verheugd Rob als columnist in ons blad te mogen verwelkomen!

jesper-beeldmanJesper Beeldman
Redactie Zorg & Welzijn

Jesper is mobiele fysiotherapeut bij MoFysio en rijdt door heel Heiloo om haar bewoners in beweging te houden. Zijn flexibele en enthousiaste persoonlijkheid opent deuren die voor andere gesloten blijven. Daarom is hij onze man op het gebied van Zorg en Welzijn. Met een maandelijkse column in HeilooPlus neemt hij jullie mee in de wonderlijke wereld van de gezondheidszorg. 

thijs-smitThijs Smit
Columnist Fiscaliteiten 

Op Thijs kun je altijd rekenen. En mét Thijs kun je altijd rekenen want al jaren vertrouwen vele ondernemers en particulieren in Heiloo e.o. op Thijs als accountant en fiscalist bij Smit&Partners. Bij HeilooPlus zal Thijs zowel in het blad als online zijn kennis en tips gaan delen!

roos-beckerRoos Becker
Redactie Toerisme

Roos Becker, geboren en getogen Heiloose, is redactrice Toerisme & Recreatie. Zij rondt in juni 2015 haar studie af met een afstudeeronderzoek bij Gemeente Heiloo. Zij onderzoekt hoe Heiloo zich in de toekomst op toeristisch gebied meer kan gaan profileren als gemeente waar recreatie en toerisme belangrijke pijlers zijn.

saskia-smitSaskia Smit
Redactie Vrije Tijd

Saskia is als zelfstandig reisadviseuse in haar bedrijf Via-Sas vanaf het begin betrokken geweest bij HeilooPlus. Om Heiloo en omgeving meer onder de aandacht te brengen op gebied van toerisme zal zij zowel in het blad als online de nodige kennis en expertise gaan delen op gebied van reizen.

Miranda Zonneveld
Redactie

Miranda heeft als zelfstandige met haar bedrijf “WerkendeTeksten” een liefde voor taal en tekst. Passie voor unieke content. Allround. En ze wordt heel enthousiast van online en nieuwe media en kan zich goed inleven in de mens achter het verhaal. Als geboren Heiloose kent ze haar weg in het dorp en komt ze graag bij de mensen thuis om vervolgens met een boel inspiratie voor HeilooPlus weer naar de redactie te gaan!

geza
Geza

Strips

Toen we de vraag kregen of er ook nog wat te lachen valt bij HeilooPlus konden we een glimlach niet onderdrukken. Één ding is zeker: lol hebben we dagelijks bij het maken van ons blad en website!

En dus besloten we samen met striptekenaar en illustrator Geza ook een komische noot bij de Heilooër thuis te gaan brengen. In ons blad zal Geza steeds een actueel onderwerp met een dikke knipoog in stripvorm onder de aandacht brengen!

Een kijkje achter de schermen